Disertația master cu care trebuie să te prezinți în față comisiei de examinare nu are încă formă finală pe care ți-ai dori-o sau bibliografia acesteia este încă incompletă ?

Nu e cazul să te panichezi, facem noi tot ceea ce nu ai reușit tu ! Și asta nu din cauza că nu te-ai priceput, ci pentru că lipsă experienței în redactarea unei lucrări de licenta cu siguranță că a fost cea care și-a spus cuvântul !

Realizăm disertații master diverse în domeniul relațiilor internaționale, indiferent de numărul capitolelor, al pagînilor sau al termenelor de predare impuse ! Cunoaștem istoria complexă a misiunilor diplomatice și consulare la nivel mondial, dar și cadrul juridic de reglementarea misiunilor diplomatice, de la numirile și funcțiile personalului diplomatic, la imunitatea acestora, facilitățile și privilegiile acordate, că și încetarea funcțiilor diplomatice.

Suntem în permanență la curent cu toate reglementările ce sunt incluse în cadrul juridic național, dar și internațional din domeniul misiunilor diplomatice și al relațiilor internaționale, stăpânind foarte bine termenii, definițiile, că și informațiile de actualitate, cu ajutorul cărora va putem realiză un studiu de caz complex, atent și corect documentat.

Imprima valoare, originalitate și calitate maximă oricărei disertații master ! Colaborează doar cu adevărații profesioniști ai redactării !

Te afli la finalul cursurile postuniversitare si trebuie sa iti pregatesti lucrarea de master?