Ești la finalul unei facultăți de Drept și îți faci deja planurile pentru viitor ? Mai ai de trecut un singur examen și vrei că și acesta să fie o reușită ? Examenul de absolvire pe care îl vei susține în față comisie de licență depinde, după cum deja știi, în mare măsură de calitatea lucrării de licență. Lucrare pe care va trebui să o predai din timp și să o susții corespunzător, astfel încât toți membrii comisiei să fie plăcut impresionați.

Dacă nu ai încă o temă de licență sau în cazul în care timpul nu îți permite să te implici așa cum ți-ai dori în realizarea lucrării de licență, îți punem la dispoziție diverse servicii profesionale de redactare :

-Consultări și multiple sugestii în ceea ce privește alegerea temei de licență ideale
-Elaborarea unei structuri a lucrării de licență și conceperea cuprinsului acesteia
-Identificarea tuturor surselor bibliografice considerate că fiind de importantă majoră în realizarea lucrării de diplomă
-Alegerea inspirată a titlurilor capitolelor lucrării de licență, dar și a subtitlurilor incluse în acestea
-Elaborarea Introducerii în lucrarea de licență
-Menționarea corectă a tuturor surselor bibliografice
-Realizarea studiilor de caz impuse de către cadrul didactic coordonator
-Realizarea Anexelor (când este cazul) și înserarea în cadrul textului lucrării de licență a tabelelor și imaginilor reprezentative pentru conținut

Fiecare lucrare de licență realizată de noi este originală, conținutul sau unic trecând cu brio orice test anti-plagiat, indiferent de programul folosit ! La redactarea lucrării de licență se ține întotdeauna cont de specificațiile și indicațiile primite din partea clientului, acesta având oricând posibilitatea să intervină, sugerând modificări diverse.

Solicita acum o cotație de preț și scăpa de grijă redactării unei lucrări de licență!

Esti la finalul unei facultati de Drept si iti faci deja planurile pentru viitor ?