Dacă te găsesti la finalul cursurilor universitare (indiferent de tipul acestora) știi deja din experiență anilor anteriori că standardele de exigentă în materie de calitate ale cadrelor didactice din mediul universitar nu mai sunt atât de ridicate că pe vremuri.

Numeroasele reforme pe care au încercat să le implementeze în sistemul de educație diversele partide politice ce s-au tot succedat la putere de-a lungul anilor, deschiderea universitătilor (în dorință acestora de a-și majoră bugetele s-au multiplicat numărul locurilor la admitere, în paralel cu introducerea sistemului „cu plată”), implementarea sistemului de credite la examene, dar mai ales ușurință cu care se poate accede în unele medii universitare din România sunt doar câteva dintre cauzele care au generat fenomenul degradării continue la nivelul invătămantului.

Lucrurile nu se mai dovedesc atât de facile la finalul studiilor, în momentul în care urmează susținerea examenului de absolvire. Numărul mare al lucrărilor de licenta ce s-au dovedit că sunt de fapt copiate (parțial sau chiar integral) din diverse surse, că și scandalurile numeroase în centrul cărora s-au aflat și nume sonore din mediul politic (și nu doar) românesc au dus la modificarea rigorilor impuse susținerii examenului de absolvire, indiferent de tipul acestuia.

Acesta este doar unul dintre motivele pentru care tot mai mulți absolvenți se văd puși în dificultate în momentul în care trebuie să își realizeze lucrarea de diplomă (lucrare de licentă, lucrare de master, teză de doctorat, lucrare de grad didactic), mai ales când cadrele didactice coordonatoare impun un anumit conținut, un anumit cuprins, ori o bibliografie prea stufoasă. Iar lucrurile se dovedesc a fi cu adevărat complicate în situația în care și timpul reprezintă o problemă, situație des intalnită în ultima vreme în rândul absolvenților.

Aici găsesti exact ajutorul pe care îl cauți, indiferent de domeniul ori temă lucrării tale de licenta !

locul unde sute de profesioniști îți stau în orice moment la dispoziție cu sfaturi, sugestii și consultări specifice

Un gând despre „locul unde sute de profesioniști îți stau în orice moment la dispoziție cu sfaturi, sugestii și consultări specifice

  • 25/10/2018 la 7:15
    Legătură permanentă

    Indiferent de domeniul ori temă lucrării tale de licenta, de master, teză de doctorat, lucrare de grad didactic, noi o realizam la cele mai inalte standarde academice si la cel mai avantajos pret de pe piata.
    http://www.lucrare-licenta.ro

Comentariile sunt închise.