Indiferent de natura lucrării de licenta la comandă de care aveți nevoie, bibliografia reprezintă una dintre preocupările primordiale ale echipei de reactori ce efectueaza cercetarea pentru lucrarea dvs..

Astfel, fie că optați pentru comanda unei lucrări de licență, a unei lucrări de grad, a unei disertatii master ori a unei lucrări de doctorat, sursele bibliografice incluse în cadrul acesteia vor scoate în evidență atât documentarea recomandată de către profesorul coordonator, cât și alte surse aferente literaturii de specialitate, în funcție de domeniul și de tema aleasă.

Sursele bibliografice menționate în cadrul lucrării de licenta la comandă realizate de către redactorii nostri sunt întotdeauna complete și complexe, consemnarea bibliografiei realizându-se în funcție de normele metodologice impuse de către clienți, atât în intermediul formularului de comandă, cât și pe parcursul derulării colaborării.

Pe lângă actualizarea informațiilor și prelucrarea corectă a acestora, redactorii nostri va garantează citarea corectă a tuturor surselor bibliografice ce sunt incluse în cadrul lucrării la comandă executate, referințele bibliografice putând fi, în funcție de solicitări :

a. Inserate în cadrul textului lucrării – inserarea se realizează direct (de cele mai multe ori în cadrul unor paranteze rotunde), după citatul folosit ori după o afirmație a autorului ce a fost citat;
b. Utilizate în cadrul notelor, pentru explicitarea mesajului inclus în cadrul textului și delimitarea clară a datelor aferente publicației ce a stat la baza documentării
c. Utilizate la finalul textului – realizarea unei liste a referințelor bibliografice, ce poate fi amplasată în cadrul unei lucrări atât după fiecare capitol al acesteia, car și la finalul întregului text.

Lucrare de licenta la comanda cu surse bibliografice complexe