Ai nevoie de o lucrare de licență / proiect diplomă / disertație de master/ lucrare științifică de grad 1 la comandă? Conceptul nostru inedit redefinește redactarea academică la comandă!

Indiferent că această este o lucrare de licență, o lucrare de master, o teza de doctorat, o lucrare de diplomă ori un referat sau un proiect, este suficient să cauți pe internet ceea ce te interesează pentru a descoperi sute de oferte ce sunt deseori însoțite de mesaje care mai de care mai atractive.

Majoritatea „redactorilor” de pe piață ce se oferă să îți realizeze sau să îți vândă o lucrare de licență se laudă cu mulțimea clienților mulțumiți de serviciile ce le-au fost oferite, că și cu prețurile foarte mici pe care le practică. Vizualizați mai multe oferte în domeniu și veți avea ocazia să constatați cu ușurință că textele de prezentare sunt de cele mai multe ori destul de asemănătoare !

Așa stand lucrurile, se naște întrebarea firească: cât de originală va fi lucrarea de licență – lucrarea de master – teza de doctorat realizată de așa-zișîi consultanți profesionișți de pe internet, care însă nu au reușit să își conceapă pe site-ul lor de prezentare un text original?

Cum spuneam, multe sunt ofertele pe care le gășiți în mediul online, dar mică este probabilitatea că acestea să fie și ceea ce va doriți cu adevărat.

Lucrare-Licență.ro și-a propus să revoluționeze piață supra-saturată de ofertele așa-ziselor ‘lucrări originale’ realizate la comandă.

Echipa noastră de redactori este una destul de vastă, fiecare dintre noi fiind specializat în diverse domenii. În ciuda faptului că experiență pe care am dobândit-o de-a lungul anilor în procesul de redactare academică la comandă ne permite să le oferim clienților noștri lucrări bine executate și într-un timp destul de scurt, nu facem din acest aspect un motiv de laudă.

Știm cât de important este pentru fiecare client să primească la timp, exact ceea ce își dorește, pentru prețul plătit corect.
Și mai știm și că cea mai bună reclamă este cea pe care ți-o face un client mulțumit, care nu va ezită să te recomande dezinteresat prietenilor și cunoștințelor lui.

În lumea modernă în care trăim imaginea este cea care vinde cel mai bine. Și tocmai de aceea acordăm o atenție deosebită atât modului în care interacționăm cu cliențîi, cât mai ales modului de concepere și de elaborare a produsului pe care aceștia și-l doresc – lucrarea de licență la comandă.

Prin calificările pe care fecare dintre noi le-am dobândit de-a lungul timpului, suntem în măsură să va oferim atât consultanță, cât și lucrări inedite în domenii variate.

Noi nu procedăm precum concurență, spunându-va că va oferim cele mai mici prețuri de pe piață! Noi va spunem că prețul pe care îl veți plăti pentru o lucrare originală, executată impecabil și la termenele stabilite, va fi unul corect, ce va reflectă exact calitatea pe care v-o doriți !

Știți deja, fiecare dintre dumneavoastră, că ceea ce este ieftin costă în realitate mult prea mult. Și tocmai de aceea va recomandăm să aveți grijă în momentul în care alegeți cu cine veți colabora pentru redactarea unei lucrări la comandă! Puteți fi tentați de prețurile foarte mici pe care le veți regăși promovate pe unele site-uri de prezentare. Dar înainte de a plăti un preț infim, întrebați-va cum este posibil că cineva să va ofere/redacteze o lucrare originală, la un cost atât de mic.

Ne permitem să va sugerăm noi trei posibile răspunsuri:
– Lucrarea pe care o veți primi nu va fi nici pe departe 100% originală, în cel mai bun caz ea conțînând doar câteva pasaje originale;
– Lucrarea nu va fi realizată la standardele de calitate și de execuție impuse, autorul acesteia oferindu-va o lucrare ‘de mântuială’, realizată pe fugă ori fără a respectă indicațiile transmise de dumneavoastră;
– Nu veți primi nici un fel de lucrare (proastă sau plagiată) după ce veți achita suma solicitată – cel mai nefericit caz.

Lucrare-licenta.ro este comunitatea redactorilor ce știu să își respecte întotdeauna clienții, cărora le oferă doar lucrări originale, realizate în conformitate cu standardele impuse. Știm cât de mult contează că fiecare client să primească într-un timp cât mai scurt răspunsuri rezonabile la toate întrebările, nelămuririle sau solicitările sale. Astfel, pe lângă sistemul call-center ce este cel mai performant din branșă, avem întotdeauna grijă că fiecare client de-al nostru să primească foarte repede în căsuța de e-mail răspunsul la orice solicitare de-a sa.

De asemenea, știm și cât de mult contează că o lucrare (parțială sau integrală) să îi fie livrată clientului la timp, în acest fel acesta reușind să o prezinte spre verificare profesorului coordonator la termenul stabilit.

Noi nu lucrăm precum mare parte din concurență! Fiecare modificare în structura sau un modul de concepere a lucrării este realizată numai după ce, în prealabil, avem acordul clientului.

Și pentru că nu ne-am propus să reinventăm concepte deja implementate în domeniu, modalitatea de lucru cu clienții este relativ asemănătoare cu cea a colegilor din branșă. Respectiv, după realizarea unei comenzi, în funcție de domeniul în care este inclusă lucrarea la comandă, un redactor specializat preia solicitarea, stabilind și un preț pentru efectuarea lucrării. Acest preț poate fi achitat în tranșe / rate (trei) sau integral, clientul primind în timp util toate indicațiile de care are nevoie.

Redactarea propriu zisă a lucrării începe abia din momentul în care clientul realizează plata primei tranșe, când se stabilesc și detaliile de execuție, timpii de livrare și eventualele alte solicitări speciale pe care profesorul coordonator i le impune studentului în realizarea lucrării.

Comunicarea este un alt punct forțe al nostru, fiecare client primind garantat, în maxim 24 de ore, un răspuns la orice solicitare ori întrebare a sa.

În funcție de ratele achitate, veți primi fiecare parte din lucrarea dumneavoastră la termenul stabilit, condițiile de livrare fiind respectate cu strictețe. Aveți la dispoziție 48 de ore pentru a verifică conținutul și formă lucrării dumneavoastră, eventualele modificări și obiecții fiind realizate / rezolvate în cel mai scurt timp de către redactorii nostri.

Tot în acest timp puteți verifică și originalitatea lucrării dumneavoastră, prin intermediul numeroaselor programe anti-plagiat existente pe piață.

E simplu, e rapid, e foarte avantajos, e … noul standard de calitate! Redefinim conceptul redactării lucrărilor la comandă!

Ai nevoie de o lucrare de licenta la comanda?