Aici veți găsi sfaturi concrete, încercate și testate pentru lucrarea de licență. Aflați mai multe despre găsirea unui subiect, crearea unui cuprins, scrierea unei introduceri, formularea de texte, citarea corectă și multe altele.

CERCETARE EFICIENTĂ A LITERATURII ÎN EPOCA CORONAVIRUSULUI COVID19

Ca student, unde pot găsi surse bune pentru munca mea când biblioteca este închisă? Moduri, sfaturi și trucuri pentru ca propria dvs. lucrare științifică să aibă succes în ciuda Coronavirusului.

Împrumutul de materiale tipărite în biblioteci a fost oprit până la o nouă notificare. Dar există opțiuni și modalități alternative de a obține surse bune pentru propria lucrare de termen, lucrare de licență sau disertatie de masterat. Vă prezentăm toate acestea aici. Există, de asemenea, măsuri actuale de criză de la universități care ar putea fi în măsură să vă ajute.

Ofertele de publicare științifică sunt un punct important de contact pentru cercetarea online. Pentru a putea utiliza aceste platforme online, studenții au nevoie doar de accesul la universitate – cu aceasta se pot conecta la sisteme și pot avea acces direct la bazele de date ale editorilor. Cu ce ​​edituri lucrează propria universitate nu este uneori ușor de aflat. Puteți găsi adesea informații pe site-ul bibliotecii universității locale.

Ce se întâmplă în prezent pentru studențiÎn aceste timpuri, mulți furnizori, redactori și editori extind accesul gratuit la sute de documente pentru a sprijini studenții să continue să lucreze. Cataloage online ale propriei universități sau biblioteci

Chiar dacă nu puteți împrumuta cărți din biblioteca dvs., puteti studia online.

Pentru multe cărți, Amazon oferă așa-numita funcție „look into the book”. Puteți citi gratuit o parte a cărții online. Puteți scoate ceva din cuprins, introducere și pagini individuale pentru lucrarea dvs. De asemenea, pentru a decide dacă această carte merită cumpărată. Pentru majoritatea lucrarilor de licență sau masterat, este bine să aveți cel puțin câteva cărți ca bază. Acest lucru facilitează inserarea definițiilor importante sau completarea părților din teoreie.

Cercetări bine planificate cu Google. Platformele de publicare permit o căutare direcționată a articolelor din reviste științifice. Cu toate acestea, dacă sunteți încă la începutul cercetării dvs. online, este recomandată și căutarea clasică pe Google. Există nenumărate medii bine-cunoscute care sunt de fapt disponibile publicului – deși împrăștiate pe milioane și milioane de site-uri web. Dacă introduceți cuvintele cheie potrivite, Google le va găsi. Este important să introduceți diferite combinații de cuvinte de căutare și să nu vă pierdeți în jungla WWW.

CERCETARE EFICIENTĂ A LITERATURII ÎN EPOCA CORONAVIRUSULUI COVID19