Cunoaștem cerințele universitatii dvs. Mulți dintre redactorii noștri sunt sau au fost lectori la universități. 

Știm ce vrea să citească examinatorul dvs. într-o lucrare de licență.  Apropierea de operațiunile universitare ne deosebește de alți lectori. Pe lângă lucrările de licență, supervizăm și disertații și publicații ale profesorilor. Dacă identificăm puncte slabe în pasaje individuale ale lucrarii de licență, de exemplu, în metodologie, argumentare, natură științifică sau citare, vom scrie un scurt comentariu. Astfel de sfaturi direcționate și concentrate reprezintă pârghia decisivă la optimizarea lucrarii de licență. După editare, predai lucrarea de licență cu sentimentul bun că totul este corect.

comanda lucrare de licenta

Fiecare lucrare de licență are propriile cerințe, puncte forte și puncte slabe. Prin urmare, la noi veți primi corecturi adaptate situației dvs. inițiale. În cele ce urmează veți găsi câteva exemple de lucrari de licență recent editate.

Ce servicii include editarea?Puteți alege între diferite variante sau aveți la dispoziție o editare a copiilor adaptată la lucrarea de licență. Cele mai populare variante sunt:

Editarea lingvistică și stilistică Editarea științifică

Lucrare de licență, presiunea timpului și termenele limită

Lucrarile de licență sunt adesea create sub presiunea timpului. Înțelegem dacă există puțin timp disponibil pentru editarea lucrării dvs. Unii dintre editorii noștri lucrează și în weekend.

Cerinte lucrare de licență