Experții academici vă formează lucrările științifice – verificate rapid, discret și în mod repetat pentru calitate.

În activitatea academică, calitatea conținutului textului și forma externă corectă sunt de o mare importanță. Profesioniștii noștri academici sunt fericiți să facă formatarea corectă a lucrarii dvs. academice în funcție de cerințele dvs. și astfel vă vor economisi timp și probleme.

Formatarea unei lucrări de licenta academice este o provocare pentru mulți studenți, dar adesea și pentru academicieni experimentați cu diferite calificări. Pe lângă accentul pus pe conținut, forma externă este percepută ca neimportantă sau inițial chiar complet ignorată. Software-ul disponibil poate necesita o perioadă de instruire considerabilă sau mulți ani de experiență în manipulare pentru a obține rezultate rapide și precise.

Vă oferim formatarea individuală a lucrării dvs. de licenta sau master e în funcție de dorințele dumneavoastră.Dacă aveți îndrumări specifice cu reglementări pentru formatarea lucrarii, vă rugăm să ni le furnizați. Vom implementa apoi modificările dorite pentru dvs., astfel încât să vă puteți concentra în continuare asupra competențelor dvs. de bază. Pe lângă configurarea părților de text din munca dvs., experții nostri vă oferă următoarele servicii:

Reglarea spațiului, a marginilor și a pauzelorAjustarea dimensiunii și tipului fontuluiVerificarea paginării

Revizuirea notelor de subsol / referințelorIncorporarea corectă a figurilor, tabelelor și a altor fișiere în documentRezolvarea problemele de compatibilitate între diferitele versiuni de Office

Conținutului textului și forma lucrarii de licenta