Înțelegem că pregătirea articolelor academice este un proces lung și detaliat. 

Când lucrarea dvs. este în cele din urmă redactată și nu mai rămâne decât să o editați înainte de trimiterea jurnalului, ideea de a preda munca dvs. unei companii sau organizații externe poate părea descurajantă.

În industria serviciilor editoriale, există câteva tipuri diferite de furnizori de servicii:

• Editori independenți – colaborând direct cu un coleg sau editor independent

• Site-uri și rețele care găzduiesc profiluri de editor independent

• Calitatea  editorilor noștri : toți editorii noștri sunt testați temeinic înainte de a putea funcționa pentru noi și gestionăm un sistem de notare a calității intern pentru a gestiona acest lucru. Vezi mai jos pentru mai multe detalii.

•  Garanție de calitate : garanția noastră de calitate este stabilită de-a lungul anilor de furnizare a serviciilor către mii de autori.

•  Verificări ale calității de către doi editori : toate sarcinile sunt verificate de doi editori, nu unul, pentru a valida calitatea editării înainte ca lucrarea dvs. să vă fie returnată.

•  Proces de comunicare eficient : procesele noastre de feedback sunt robuste și cuantificabile. Oferim un proces eficient pentru a gestiona comunicările dintre dvs. în calitate de autor și editor care lucrează la lucrarea dvs., economisind timp. Disponibilitate în diferite fusuri orare pentru a sprijini comunicațiile receptive.

•  Plată : gestionăm administrarea în jurul plății, ceea ce poate fi deosebit de important dacă aveți întrebări sau dispute în legătură cu serviciul – le puteți comunica prin intermediul nostru mai degrabă decât să aveți de-a face cu orice comunicare incomodă direct cu editorii.

•  Fluxuri de lucru garantate : Garantăm fluxurile de lucru și ne asigurăm că livrarea se face la timp și conform specificațiilor, în caz contrar se renunță la taxă. 

vom face tot ce putem pentru a ne asigura că lucrarea dvs. este editată la cel mai înalt standard și vă putem ajuta în procesul de editare și revizuire până la publicarea cu succes.

Controlul nostru de calitate asigură lucrarea dvs. de licenta la cel mai înalt standard