Citarea finanțării în secțiunea de recunoaștere a unei lucrări

Aici, ne uităm în mod specific la citarea finanțării într-o lucrare academică. Deși nu toți oamenii citează finanțarea lor specifică într-o lucrare, mulți o fac; și există un mod comun de a-l exprima în manuscrisul tău. Într-o lucrare academică, este obișnuit să se includă aceste elemente:

  •  Organismul de finanțare scris integral.
  •  Numărul grantului între paranteze.
  •  Numere multiple de acordare separate prin virgule și spații.
  •   Agenții, separate prin punct și virgulă.

Utilizarea Registrului finanțatorilor (FundRef)

Registrul finanțatorilor, cunoscut în mod obișnuit sub numele de FundRef, este un proiect de publicație inițiat de CrossRef pentru a ajuta la distingerea cine a finanțat proiecte de cercetare și cine a primit fonduri. Registrul este donat de Elsevier și este actualizat lunar pentru a ține o evidență actualizată a finanțării cercetării. Intrările existente în baza de date sunt, de asemenea, revizuite în mod constant pentru a vă asigura că sunt încă relevante, exacte și actualizate. În general, Registrul finanțatorilor permite urmărirea ușoară a finanțării, mai ales că sursele de finanțare nu sunt întotdeauna raportate în publicațiile academice, iar organismele de finanțare sunt obligate să extragă date pentru a afla care publicații au apărut ca urmare a granturilor lor.

Registrul finanțatorilor Crossref este un autoproclamat „veritabil cine este cel al finanțatorilor din întreaga lume” și „o taxonomie unică a organizațiilor care acordă granturi”.

Cum se citează in lucrarea de licenta