Formatarea lucrarii de licenta se bazează pe cerințele dvs. și pe specificațiile universității dvs. Ca urmare a formatării, veți primi un document vizual foarte atrăgător pe care îl puteți trimite la universitatea dvs. cu un sentiment bun.  Formatarea, tipărirea și legarea se pot face cu ajutorul nostru în termen de 24 de ore.

Timpul petrecut în formatare de către un profesionist

Proiectanții noștri experimentați Word au nevoie de două până la trei ore pentru formatarea standard a unui document de 50 de pagini. Formatăm texte și prezentări. Această bogata experiență ne permite să adaptăm munca dvs. la specificațiile de format ale universității dvs. într-un timp scurt și să o „lustruim la un luciu ridicat” în acest proces.

Word și Writer

Programele de procesare a textelor precum MS Word sau Open Office Writer au un număr enorm de funcții. Cu toate acestea, ceea ce are nevoie utilizatorul acum este adesea dificil de găsit sau nu funcționează așa cum era de așteptat. Dacă ați întâlnit o funcție Word în timp ce vă formatați opera, care poate fi descrisă cu atributul „ciudat”, nu vă supărați! Găsim o soluție pentru fiecare problemă de format.

Ne-ar face plăcere să creăm o copertă și un cuprins pentru lucrarea de licenta, care să arate întotdeauna bine si corect. Ne ocupăm de notele de subsol, anteturile, formatarea textului și aspectul întregii pagini. Dacă ne trimiteți lucrarii de licenta sau disertația prin e-mail, putem calcula costul efortului pentru formatare. .

Formatarea lucrarii de licenta