Sunteți conștient de lupta eternă dintre software-ul de detectare a plagiatului și instrumentele de rogeting ? Dacă nu, vă sugerăm cu tărie să aruncați o privire la această postare , unde am explicat cum funcționează ambele tehnici bazate pe algoritmi.

În acest articol de urmărire, vom enumera o grămadă de programe gratuite de detectare a plagiatului disponibile în zilele noastre, care ar putea să vă ajute să faceți mai bine cu rezumate neoriginale , precum și cu cele mai comune (și contracarabile) tehnici de rogeting . Unele dintre aceste instrumente sunt soluții desktop care pot fi instalate la fața locului , în timp ce altele sunt lansate ca Software as a Service (SaaS): ambele pot fi utilizate gratuit în forma lor de bază și / sau cu licențe sau abonament plătite intenționează să depășească unele limitări și / sau să obțină caracteristici suplimentare.

Acest verificator de plagiu lansat este un SaaS gratuit, bazat pe web, care poate fi utilizat cu orice browser. Pe scurt, este un verificator de eseu online modern despre plagiat care poate fi folosit de scriitori și academicieni pentru a evalua nivelul de originalitate. Faza de detectare va dura 1 până la 2 minute, în funcție de cantitatea de text trimis. La sfârșitul procesului de scanare, software-ul va afișa un raport detaliat de plagiat care oferă procentul de autenticitate . În opinia noastră, funcționează destul de bine și s-a dovedit a fi capabil să găsească tot plagiatul pe care l-am testat. Inutil să spun că este optimizat pentru eseuri la nivel academic.

instrumente software gratuite Anti-Plagiat