EXEMPLE DE LUCRĂRI DE LICENȚĂ DE PE NET Cum găsesc gratuit lucrări de licenta pe tema mea?Există site-uri web și baze de date pe Internet care conțin câteva mii de lucrari de licență, diplomă și masterat. Aici puteți căuta cuvinte cheie în inventarul lucrarilor, similar cu un catalog al bibliotecii. Poate că în aceste baze de date veți găsi o lucrare de licență de la un student de la o altă universitate care a scris acum un an sau doi pe un subiect foarte similar.

Căutarea în baza de date este gratuită. Există, de asemenea, rezumate gratuite pe subiecte. Dacă doriți să citiți o lucrare întreagă, trebuie să plătiți pentru ea.

O întreagă lucrare de licență pe o temă similară cu a ta poate fi o sursă bună de idei.

Înainte de a cumpăra, puteți citi, de obicei, schița și un scurt rezumat al lucrării, similar cu ceea ce știți de la librarii precum Amazon. De obicei se acordă nota lucrarii de licență, anul publicării și durata lucrării. Astfel puteți evalua dacă merită achiziția. Lucrarea achiziționată este apoi disponibilă ca descărcare directă (acest lucru economisește timp) sau ca o carte pe hârtie cu un termen de livrare de maximum o săptămână.

Ce pot extrage dintr-o lucrare de licență pe un subiect similar?Schițele sunt interesante. Aici puteți vedea cum un coleg student a structurat același subiect sau un subiect similar. O lucrare de licență este structurată diferit de un manual sau un articol dintr-un jurnal de specialitate. Lucrarea de licență are de obicei o întrebare sau un subiect de cercetare care este clar denumit în introducere. Introducerea unui manual este structurată destul de diferit. Este perfect logic, atunci când scrii o lucrare de licență.

Copierea pasajelor de text dintr-o altă lucrare de licență nu este însă o idee bună. Examinatorul dvs. va observa dacă stilul din lucrarea de licență se schimbă brusc, deoarece textul a fost copiat și lipit de un alt autor. În plus, sistemele universitare pentru controlul plagiatului cunosc o mare parte a activității din schimburile de lucrari de licență. Cu toate acestea, în anumite circumstanțe, puteți prelua conținutul lucrării de licență sau de masterat ca un citat semnificativ sau literal în lucrarea dvs. Puteți afla cum să faceți acest lucru sub citate din lucrari de licență și master .

Pot găsi gratuit o lucrare de licență pe același subiect sau un subiect simila r?Probabilitatea de a găsi ceva de interes este destul de mare, deoarece o căutare de cuvinte cheie va genera 10.000 de lucrări. Căutarea online este rapidă și merită încercată. Poate veți găsi o lucrare de licență sau de masterat care tratează un subiect similar și a fost scrisă acum un an.

Lucrare de licenta gratuit pe internet