Noi suntem specialistii de care ai nevoie pentru o lucrare de master perfecta pentru nota 10!

Alege colaborarea cu cei mai buni în domeniu! Suntem Numărul 1 în domeniul redactării profesionale a lucrărilor de disertație!
Solicită acum o cotație de preț și vei beneficia de 20% reducere! Nu ezită să ne contactezi pentru o comandă sau pentru clarificarea unor eventuale nelămuriri!

Îți garantăm :
~ Un limbaj academic, indiferent de tema aleasă;
~ 0% nivelul plagiatului;
~ Un text corect și editat îngrijit;
~ O exprimare coerentă și logică;
~ Citarea corectă a tuturor textelor ce sunt preluate din mediul online ori din literatură de specialitate aferentă domeniului ales;
~ O lucrare de master originală, cu un conținut unic;
~ O bibliografie complexă;
~ Realizarea, pe tot cuprinsul lucrării, a trimiterilor către sursele bibliografice citate;
~ Respectarea strictă a tuturor indicațiilor primite pe parcursul elaborării lucrării.

Lucrarea de disertatie de master reprezinta o lucrare de cercetare, ce trebuie sa reflecte eficient atat nivelul cunostiintelor ce au fost dobandite de catre absolvent, cat si interpretarea cat mai obiectiva a rezultatelor cercetarii acestuia.

Este bine cunoscut faptul ca procesul de elaborare si de redactare al unei lucrari de master este unul destul de complex, ce implica o documentare completa, pe langa cercetarea aferenta disertatiei.

Nu ezitați să ne contactați în cazul în care aveți nevoie de o lucrare de master! Lucrare-Licenta.ro este soluția ideală, la îndemâna oricui își dorește o lucrare la standarde academice!

Indiferent de tema aleasă pentru disertație, indiferent de conținutul bibliografiei ori de regulile impuse de redactare ori de structura, redactorul nostru va oferă exact ceea ce aveți nevoie – o lucrare completă, corectă, originală și cu un conținut la nivelul standardelor ce va sunt impuse.

Toate lucrările de disertație ce poartă amprenta noastra, sunt realizate într-un limbaj academic impersonal, fără nici o greșeală de redactare, conținutul acestora fiind expus clar, sobru și la un nivel academic.

Fiecare lucrare de disertație este concepută și structurată în funcție de tema aleasă, pe tot parcursul elaborării acesteia avându-se în vederea respectarea strictă a indicațiilor primite de la client. Indiferent de dimensiunea lucrării de master și de domeniul cercetării, echipa Ghost Writers este în măsură să va asigure tot suportul tehnic necesar unei redactării de calitate, atât pentru partea teoretică a lucrării, cât și la partea practică a acesteia.

Lucrările de disertație realizate includ :
– Introducerea – cu o prezentare a scopului lucrării, că și a obiectivelor urmărite pe perioada studiului. De asemenea, sunt prezentate metodologia folosită, natură cercetării, că și limitele și contribuția lucrării de disertație în domeniul vizat. Pe lângă prezentarea importanței abordării temei alese, redactorii Ghost Writers realizează în cadrul introducerii și prezentarea pe scurt a planului general al lucrării de master, cu menționarea capitolelor ce vor fi conținute în cadrul acesteia.
– Fundamentarea cercetării pe considerente teoretice, urmărindu-se determinarea logică a întrebării de cercetare aferente lucrării. În funcție de termenii de execuție stabiliți de comun acord cu clienții, Ghost Writers poate dedică un capitol sau mai multe acestei părți a lucrării de master.
– Menționarea literaturii de specialitate aferente fiecărui domeniu – cu consultarea de către redactorii ce realizează lucrarea la comandă a numeroaselor baze de date științifice
– Delimitarea metodei de cercetare folosite – Se realizează o prezentare a modelului de cercetare ales, cu delimitarea clară a ipotezelor ori a obiectivelor urmărite în cadrul lucrării de master. Toate ipotezele ce se regăsesc în cadrul unei lucrări de master au la baza o argumentare a metodelor și a tehnicilor de cercetare folosite, acestea fiind fundamentate și pe baza literaturii de specialitate aferente. Atât scopul și obiectivele cercetării, cât și ipotezele lucrării de disertație și uneltele de cercetare sunt expuse într-o manieră logică, concisă, clară.
– Rezultatele cercetării – sunt descrise într-un mod amănunțit, cu interpretarea aferentă. Pentru fiecare rezultat și tabel inclus în cadrul lucrării de master se are în vedere și alocarea unei indicații a semnificației statistice, cu respectarea strictă a regulilor etice în domeniul prezentării datelor.
– Concluziile – Rezultatele cercetării sunt incluse în cadrul unui capitol special dedicat concluziilor, cu recomandările și sugestiile care se impun
– Anexele – Sunt realizate în funcție de domeniu și de tema aleasă pentru disertație
– Cuprinsul – Include titlurilor tuturor capitolelor lucrării de master, inclusiv introducerea disertatiei și concluziile
– Bibliografia – Include toate sursele consultate în vederea realizării lucrării de disertație
– Diverse tabele sau diagrame – Acestea sunt incluse în cadrul disertatiei pe baza numărului de identificare, ele conțînând titluri de prezentare, atent alese de către redactorii Lucrare-Licenta.ro
– Diverse figuri – în funcție de tema aleasă pot fi incluse imagini reprezentative, grafice ori capturi, cu denumirea și menționarea sursei, în conformitate cu normele de prezentare

Alegeți un subiect de lucrare de disertatie master care vă interesează și vă provoacă cel mai mult. Atitudinea ta față de subiect poate determina foarte mult efort – entuziasmul pe care îl depui în cercetare.